неделя, 17 март 2024 г.
Като ценител на вискокачествените вина, искам да споделя златните правила за дегустация на вино: започва се от бяло и се върви към розе и червено; върви се от млади към стари (отлежали) вина; от по-редки към по-плътни вина, като между отделните отпивания се взимат хапки от ръжен хляб за неутрализиране на послевкуса...! За съжаление на пазара е пълно и с пълни ментета като "Керацуда" на Логодаж - "жива вода" с тежки консерванти, от които главата ти става като на "6-ти полк тупана" и 3 дена не знаеш на кой свят си...!? Докато има балъци ще има и тарикати, но как да докажеш, че предварително са го "покръстили" виното пред бюрократите от Комисията за защита на потребителите, да не говорим за търговците...!? Затова никой не повтаря да пие българско вино...!? Добре е Кауфланд да дегустира тези стоки, преди да ги продава, вместо да измисля "правила", които да накърняват правата на потребителите, като тези, които промени преди месец - да не приемат рекламации за нехранителни стоки, захранвани с багерии, например "универсално дистанционно управление", които остават за сметка на клиента, който може само да ги изхвърли в боклука и да "пие една студена вода"...!? Защо продават в хранителен магазин подобни китайски боклуци?! Кой ще ги търпи?!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар